AVICII

skinnjacka/Rock&blue. kabelstickad tröja/ Zara. Blus under/Oddmolly. jeans/true religion. skor/primeboots
Det här hade jag på mig idag när vi var och åt lunch hos farmor&farfar. Senare ikväll ska jag träffa mina vänner och laga mat och bara mysa.
Jag ska försöka få med dem på AVICIIkonserten i mars, gud vad jag vill dit!

CHIC

Äntligen Fredag! Min dag har fram tills nu varit i skolan. Stygnen på magen är borta, och nu syns istället ett litet ärr. Senare ikväll ska jag gå på bio med mig fina kusin. Breaking dawn blir det, men fam tills det ska jag vila och läsa den nya CHIC tidningen.
puss


CHICtidning & julchoklad=mys!

TORSDAGENS OUTFIT




marinblå blus/hunkydory- pälsväst/ZARA- tights,ridbyxor/H&M- skor/Blundstone


MORGON

Bloggningen är tillbaka nu. Efter alla höstens sjukdommar (lunginflammartion, tagit bort blindtarmen och förkylning) börjar jag om igen.

Idag har jag sovmorgon till klockan tio, så jag har gjort mig så gott som färdig, och ska snart åka iväg till skolan! Jag vaknade ganska tidigt ändå, så gick upp och gjorde en god frukost och satte mig vid tv:n ett tag


SJUKHUS

Anledningen till att jag inte har kunnat blogga är för att jag ligger på sjukhus. Den sista dagen i Stockholm fick jag jätteont i magen, vilket visade sig vara att min blindtarm höll på att spricka, så för två dagar sedan opererade jag min blindtarm och jag ska få komma hem någon av de kommande dagarna, så då startar bloggningen igen. puss

RSS 2.0