FRAMME

Jag & min kusin har nyss kommit fram. Efter 4 timmars bussresa, lite tunnelbana och en halvtimmes tåg sitter vi nu här i soffan och ska snart krypa ner i sängarna. Imorgon väntas nog lite shopping blandannat.
puss



HÖST OUTFIT


Det skulle inte göra något om de här kläderna trillade in i min garderob. Skorna är nästan äckligt sygga! De kommer från Jeffery campbell, De slitna Jeansen är från Zara girls, Den beiga jackan med fårpäls är från Diesel & den underbara mössan från Hollies

STHLM

Jag har precis kommit hem från golfbanan nu. Var där en liten stund och puttade osv med pappa och min bror. Resten av dagen ska jag packa eftersom att det bär av till Stockholm ihop med min kusin. Det kommer säker bli jättemysigt att gå i några andra affärer och bara mysa annars! Jag åker imorgon på morgonen och kommer hem antingen på Onsdag eller Torsdag, men jag ska göra några tidsinställda inlägg. puss


MIN DAG I BILDER


Vid denna tiden vaknade jag av alarmet. Låg kvar några minuter, och sen var det bara att klä på sig och göra sig redo för dagen.

Klockan 7 gick jag ut och ställde mig vid och väntade på bussen.

I skolan hade vi bara tre lektioner. Ganska lugn dag. Här är en bild från hemkunskapen som var den sista lektionen.

På bussen hem efter en skoldag.

Detta är vad jag har tillbringat eftermiddagen med, och kommer fortsätta med ikväll. Läxor.

YOU CAN TRY BUT NEVER STOP ME, CAUSE THIS IS WHAT I´M MADE OF


REGN&RUSK



Idag tog jag på mig en ganska höstig outfit:
Stickad tröja/ H&M
Vit tröja med volanger under/ Abercrombie&Fitch
Shorts/H&M
Strumpbyxor/H&M
Skor/ Blundstone


HÖSTLOV

Gud vad härligt med höstlov om några dagar! Just nu är det så mycket med skolan, alla prov, berättelser, läxförhör osv osv. Lovet ska jag iallafall spendera med mina vänner och familj. Lite dagsutflykter, små resor och shopping finns med i kalendern. Jag ska iallafall ta det lugnt och vila ut mig till de nya proven, arbeterna och läxförhören kommer!

Fotografi taget för nästan exakt ett år sedan, på Höstlovet 2010

VERSACE FOR H&M




Denna kollektionen som Versace har gjort för H&M släpptes den 17 oktober. Personligen så tycker jag att kläderna är "lite för mycket", men den sista klänningen är riktigt fin!

DENNA JACKAN FICK ÅKA PÅ IDAG



Jacka-oddmolly
Eftersom att det börjar bli riktigt kyligt ute fick denna jackan åka på. Hösten är verkligen på god väg, och det är bara två månader kvar till jul! Min önskelista är redan skriven, och jag kan knappt vänta till den första snön faller.

TIPS PÅ HÅRPRODUKT

Jag tänkte tipsa om en grym hårimpakning. Jag köpte det i en affär i London för cirkus en femtiolapp, och märket heter Aussie. Den gör så att håret blir mjukt, pågrud av att det är aloe vera och jojoba olja i ,samtidigt som håret blir glansigt. Den finns att köpa i olika sorter för vilket slags hår man har,  just den jag har är för frissigt och tort hår och den luktar jättegott, ungefär som tuttifrutti. Jag använder den en gång i veckan, och håret håller sig mjukt och fint länge.
(Den finns att köpa i Sverige för ca. 100kr.)



"IF PEOPLE ARE TRYING TO BRING YOU DOWN IT ONLY MEANS THAT YOU ARE ABOVE THEM"



21/10/11




Kofta/Hollister-Pälsväst/ZARA-Jeans/TigerOfSweden (nya, köpta i borås i lördags)-skor/blundstone

I håret har jag en slags bulle som gör att håret ser större ut. Älskar denna slags frisyren.

Skönt att det är Fredag. I och försig så har jag ju bara gått i skolan en dag denna veckan, men det känns ändå alltid bra när det är Fredag. Jag ska städa mitt rum nu, och efter det ska jag bara mysa. puss

EN OVANLIG KÄNSLA



Idag är den sista dagen hemma sjuk för mig. Äntligen.
 Inte ofta man känner känslan då man längtar så otroligt mycket till skolan? Den känslan har jag nu iallafall.

Jag kände mig pigg idag, men bestämde mig för att vara hemma, så att jag inte blir sjuk igen vilket hände förra veckan då jag gick till skolan och fick gå hem igen. Gick ut en runda nu i eftermiddags och tog med mig kameran, så här är bilder där ifrån.

TRE SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

  • Jag är en morgonmänniska. Vaknar oftast ganska tidigt på helgerna, orkar inte sova vidare utan går upp och gör något annat. (Tvärt om är det på skoldagar då jag aldrig vill stiga upp)

 

  • Jag har åkt skidor i nästan hela mitt liv. Det är bland det roligaste och bästa på året att vara på skidsemester.

 

  • Jag har en liten fobi för kor. Det låter jättekonstigt, men när någon ko kommer emot mig får jag lite smått panik och vill bara där ifrån. Är rädd att de ska attackera en och att man ska dö.


NYTT


Jag vet att bloggen inte är så intressant just nu. Men som sagt kommer det att bli bättre när jag blir frisk från alla sjukdommar. Med nya outfits, nya inspirationsbilder, och nya mysiga höstbilder. Håll ut!
puss

JAG ÄLSKAR


Jag älskar att resa

Jag älskar att upptäcka nya platser

Jag älskar att skratta

Jag älskar glass

Jag älskar djur

Jag älskar fortfarande att resa

Jag älskar vintern

Lika mycket som jag älskar våren, sommaren och hösten

Jag älskar kläder

Jag älskar åter igen att resa

Till sist så älskar jag kärlek, vänner & familj 

15/10

image description
image description
bild 1: I Borås
bild 2: Tjejen som myser med mig ikväll.

Jag spenderade dagen i Borås med min familj. Det blev shopping och fika. Mysigt. När jag kom hem från Borås började jag känna mig sämre igen, och nu har jag fått feber igen. Usch, det är så tråkigt att vara sjuk! Snart blir det sängen.
puss

SNYGGA ACCESOARER I VINTER


FREDAG

Äntligen Fredag! Det tråkiga är väl att jag fortfarande är sjuk och ligger just nu i soffan fullt med halstabletter, kuddar, täcken och tittar på TV. Senare idag ska vi kanske in till vårdcentralen och se ifall jag har lunginflammartion eftersom att jag har så ont när jag ska svälja, men jag får hoppas att svaret blir nej.


INSPIRATION


Bilder från we♥it

AUTUMN SIGNS





Här är 4 nya höstbilder. Det är ganska tråkigt att ligga inne hela dagarna sjuk i soffan, så när jag kände mig bättre bestämde jag mig för att gå ut och plåta lite. Vilken bild tycker ni bäst om?

MINNEN




Ja, jag vet att det nästan bara kommer upp sommarbilder just nu. Dock så tycker jag att det är roligt att gå igenom dessa bilder en sånhär höstdag när man ligger hemma i soffan med feber. Se tillbaka på fina minnen.


Today for today, tomorrow for tomorrow


Kofta, oddmolly. Jeans med slitningar, Lee. Skor, blundstones.

Nu börjar mitt dagliga plugg.. Idag i skolan fick jag reda på att vi har prov imorgon, så jag ska sätta mig och gå igenom det ett antal gånger nu.
puss


FOTOBOK



Här är vad som kom med posten igår. Förra helgen satte jag mig och beställde en fotobok av mina minnen i somras. På blommor, resor, vänner m.m Här är resultatet!

WHEN MY SICKNESS TAKES OVER

Idag är jag hemma från skolan. Febern har försvunnit, men jag har fruktansvärt ont i halsen. Det blir att ligga i soffan, plugga och titta på några filmer den här dagen.

SJUK

Eftersom att jag är påväg att bli sjuk så kommer det inte vara så bra uppdatering på bloggen dessa dagar. Imorse när jag var påväg till en Konfirmationsläsning kände jag hur huvudet bultade. Så´när jag kom hem blev det sängen för mig.

Bilden är från en fotoprodjekt vi hade i skolan i våras.

MINNEN




Saknar er tjejer!

Ha en mysig Fredagskväll.

STICKAT



Stickad tröja- H&M
Skjorta- Ralph Lauren
Jeans- True religion
skor- Blundstone

Nu ska jag hämta lite godis och sätta mig framför Idol med familjen. Ikväll blir en myskväll!
puss

DAG 5

MINA FAVORITPLAGG -VÅR-SOMMAR-HÖST-VINTER

Vår: När det är vår älskar jag att ha ljusa färger. Till exempel en vit söt blus, boyfriend jeans, palladium och ett nagellack i röda toner.

SOMMAR: Jag älskar att ha jeansshorts på sommaren. Till det har jag oftast en färgglad blus, eller ett slappt linne. Dagarna då jag inte har shorts har jag gärna en söt klänning. Denna sommaren hade jag oftast min långklänning. På sommaren tycker jag om att antingen vara barfota eller ha ballerinaskor.

Höst: Jag älskar när det blir höst, då man får krypa in i varma tröjor och snygga kängor.  Jag har som sagt gärna på mig en stickad tröja, blus som sticker ut under, jeans och ett par snygga boots! Kläderna ska gärna vara i militärgrönt, brunt, naturvitt eller något höstig färg!

Vinter: På vintern sätter jag gärna på mig en mysig tjock vinterjacka. Min favorit kommer ifrån Oddmolly. Till det har jag en stickad tröja och såklart pälsväst! På fötterna har jag ugg´s, på huvudet en stickad mössa och en stor och mysig halsduk.


snygga outfits


TILLBAKABLICK





b 1: Någonstans mitt i London
b 2&3: LADURÉE
b 4: Bigben

CABLE KNIT



Jag tycker att dehär två stickade tröjorna ser så mysiga ut. Att gå runt med en stor och tjock tröja på vintern/ hösten är bland det bästa som finns! Dessutom så är ju kabelstickat en av de största trenderna i höst.
En sådan tröja skulle jag gärna vilja införskaffa mig!

GODMORGON

Nu åker jag iväg till skolan för att senare cykla och simmsa, cykla tillbaka och springa!

puss

THRUE MY PHONE




Bilder från i somras då jag var hos Emelie, och fick träffa världens finaste häst. Jag är ingen hästmänniska, men denna hästen är bara för fin. Prins


KLASSIKERN



Jag sitter och är riktigt nervös just nu. Imorgon har vi tävlingen Klassikern i skolan, då man ska cykla, simma och springa några mil. Jag tror att det är därför.
 Nu ska jag sätta mig och plugga lite på Biologin. Pausar kanske lite ibland och spelar Wordfeud.
puss

HÖSTFINT


Nu har jag redan en höstjacka. Men denna är otroligt fin! Den kommer ifrån Jofama by Kenza.
Pälsvästar, pälsvästar, pälsvästar. Jag behöver inte säga mer än tre ord. Jag älskar den. Den kommer från Hollies.


ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Just nu sitter jag och pluggar lite. Var ute på en lång joggingrunda innan. Så nu känns det riktigt skönt i kroppen! Ska snart kypa ner i sängen och titta lite på TV innan jag somnar.


Jag vill också säga att det ska komma upp en header snart i bloggen. Nu är den verkligen inte rolig, men jag ska få hjälp att sätta in den, vilket jag själv inte är bra på.



SILVER



Tröja i silver- ZARA
Jeans-H&M
skor- primeboots
armband-humanity

Nu har jag kommit hem från skolan och ska jag ta en liten joggingrunda, och efter det ska jag läsa igenom några sidor på boken till ett prov.

puss

DAG 5

  • MINA FAVORITBUTIKER

De affärerna där jag handlar mest är väl H&M och andra vanliga klädkedjor. Men det är inte mina favoritbutiker.

En av mina favoritbutiker är en butik som heter FAITH. Den ligger i Borås. Där finns det söta blusar, klänningar och smycken.
Den andra en butik som heter RAGLADY. Den ligger i Göteborg. Där finns det alla möjliga fina saker.
Den tredje är ZARA som finns i alla storstäder, tex Stockholm,Göteborg, Barcelona m.m. Zara är ungefär som H&M, fast med mycket snyggare kläder.

Nu nämnde jag mina favoritbutiker i Sverige, men jag har ju flera utomlands också. Det kan jag göra ett inlägg om senare.



MÅNDAGSMYS




Blus-ginaTricot
Jeans-Gstar
skor-blundstone

När jag var i skolan planerade jag att gå ut och fota när jag kom hem, men när jag väl sitter här i soffan hemma så känner jag mig inte så speciellt taggad för det. Så idag stannar jag nog mest inne och tittar på film och pluggar lite grann på alla våran läxor. puss

DAG 4

  • MIN FRAMTID

    När jag går ut nian ska jag söka till någon linje där jag senare kan söka in på högskola och börja på juridiklinjen. Jag tycker att det verkar kul att vara advokat, så jag ska försöka få så bra betyg så att man kommer in på det. När jag är färdig med skolan skulle jag vilja flytta till London och bo där, samtidigt som jag jobbar som advokat där. Och sen vill jag resa mycket, och ha hus i olika länder. Förutom att jag bor i London skulle jag vilja ha en lägenhet i NY, och en villa i något varmt land! Sen skulle det väl vara drömmen att jobba som modell också, drömmen som alla tjejer har? Och ha en fin familj och något/några barn.

            -man har ju drömmar...


SAMHÄLLSKUNSKAP

Såhär ser min söndag ut idag efter att ha varit på gudtjärnst i förmiddags. Plugg!


DAG 3

MITT FAVORITSTÄLLE

Mitt absoluta favoritställe måste nog vara i våran stuga utanför Halmstad. Jag tycker att det är så härligt att vara vid havet på sommaren! Att bada, sola, cylka runt och bara ta det lugnt. Sen så finns det ju en massa andra ställen som också är mysiga, men denna platsen är bäst.





WHITE




Min outfit:
tröja-abercrombie&fitch
jeans-lee
boots-åhlens

Julias outfit:
stickad tröja- JC
shorts-nelly
skor-blundstone

FRIENDSHIP


Denna Lördagen spenderar jag ihop med Julia, och ikväll ska min familj till några gäster och äta. Mysigt!
puss

DAG 2

  • MITT BÄSTA SOMMARMINNE

    nog säga jag ska säga mitt bästa sommarminne iår, så får jag två saker.

    Den första var när vi åkte till London i Augusti som jag kanske redan har skrivit. Men det är absolut min favoritstad, och det är där jag vill bo när jag blir stor! Vi var iallafall på några museeum, madame tussaus, och såklart shoppade.

    Den andra var i juni strax efter skolan hade slutat, som jag och mina fina vänner sov över i Julias stuga två nätter i Halmstad. Det var jättefint väder då, så vi låg på stranden mest på dagarna, lagade mat på kvällarna, åkte in till stan och bara hade allmänt mysigt!




    b 1&2: I London
    b 3: Mina vänner






RSS 2.0